Kethelhof fase 1 – Verhuur 28 woningen 

Het voormalige kantoorgebouw aan de Kerklaan 27-29 te Schiedam is getransformeerd tot appartementen welke in de verhuur worden aangeboden. Het betreffen in totaal 28 woningen waarvan 4 woon- en werkunits. De woningen zijn in november 2021 opgeleverd.

 

De oppervlakte van de appartementen variëren tussen de circa 45 en 100 m2. De appartementen beschikken onder andere over één of twee (ruime) slaapkamers, een woonkamer met open keuken (incl. inbouwapparatuur zoals o.a. koel/vries combinatie, inductiekookplaat, vaatwasmachine, afzuigkap en voldoende kastruimte). Daarnaast is de badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel en een toilet. Het appartement is ook voorzien van een opstelplaats voor een wasmachine/droger. Alle appartementen beschikken daarnaast over een berging op de begane grond en een privé buitenruimte. 

De huurprijzen variëren tussen de € 900,- en € 1.400,-  euro excl. per maand. De huurprijs is inclusief servicekosten en exclusief gebruikslasten voor o.a. gas, water, licht en televisie + internet.

Bovenstaande afbeeldingen geven een beeld van de opleveringstaat van de appartementen.


VV Real Estate aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.